x PhoneArena is hiring! Reviewer in the USA
  • Home
  • Jobs
  • Автор във Варна

Автор във Варна

Ако владееш перфектен английски, ние ти даваме възможността да станеш част от екипа на водещ международен сайт за информация за мобилни телефони - PhoneArena.com.

Поради разширяване на екипа във Варна, търсим нови колеги, които ще се занимават с разглеждането на последните мобилни телефони и софтуерни приложения и писането на статии (news, reviews, articles) за тях.

Изисквания:

+ Fluent in English (written and spoken)
+ Умението добре да анализираш, интерпретираш и предаваш информация
+ Технологична култура и желание за развитие в тази област

Какво предлагаме:

+ Дългосрочна работа;
+ Изцяло млад екип в хубав и просторен офис (зареден с напитки и сладки);
+ Възможност първи да се докосваш до последните технологии;
+ Стартова заплата в диапазона около 1000 лева/месец (нето), бонуси при добри постижения.
+ Допълнителен социален пакет (застраховка живот, допълнителна медицинска застраховка, нарастващ със стажа отпуск и други).

За да кандидатстваш, моля прати емайл на phonearenajobs@gmail.com съдържащ:

1. Писмо на английски, обясняващо какви са интересите и познанията ти в областа на технологиите - какви потребителски устройства притежаваш и/или искаш да притежаваш
2. CV
3. Превод на следния текст, прикачен като файл към кандидатурата:

През последните години се наблюдава неприятно делене на компютърния пазар между мобилни устройства и лаптопи. Основната причина за това са таблетите, които се явяват повече джаджи, отколкото персонални компютри. Което пък разочарова потребителите, които търсят повече производителност и възможности. Същевременно лаптопите също се нуждаят от промени. Сред тях е наличието на сензорен екран, който се превръща в предпочитана екстра. Точно тук идва мястото на т.нар. хибридни устройства, които комбинират най-доброто от двата свята. Например модели като Toshiba Satellite Click 2 Pro.


На пръв поглед Toshiba Satellite Click 2 Pro си е лаптоп. По-точно ултрабук, макар и да не е от най-тънките или леките на пазара. На предния панел има HD уеб камера с вграден шумоизолиращ микрофон. На гърба на устройството има и 5 МР камера. Качеството на снимките й не е кой знае какво, но не е и тотално разочароващо, каквато е ситуацията при някои таблети.


И двата компонента на Satellite Click 2 Pro са изработени от алуминий. Сглобката е добра, като няма неприятни луфтове или хлопащи елементи. Внимание привлича пантата, която свързва клавиатурата с основното тяло. Тя е доста масивна с идеята да бъде здрава и да държи таблета стабилно на мястото му. Пантата следва идеята, че клавиатурата и таблетът ще са заедно през по-голямата част от времето и когато се пренасят, двата компонента ще са винаги свързани. Затова тя не се прибира, когато основното тяло е откачено. Самият процес по откачане на таблета на теория е доста лесен. Той първо трябва да бъде натиснат надолу и след това издърпан нагоре.


Източник: Капитал


КАНДИДАТУРИ БЕЗ ГОРЕ-ОПИСАНИТЕ 3 НЕЩА (писмо, CV, превод) НЯМА ДА БЪДАТ РАЗГЛЕЖДАНИ!

Благодарим много на всеки кандидатствал, но поради големия брой, ще отговорим само на тези, които счетем за подходящи.

За компанията:

Основана в САЩ през 2000 година, Тайтън Гейт е технологична компания, собственик на интернет сайтове. Ние създаваме, развиваме и поддържаме проектите си. Тъй като те са международни, екипът ни има представители в целия свят, но главният ни офис е във Варна.

ОСНОВНИЯТ НИ ПРОЕКТ Е ВОДЕЩ ГЛОБАЛЕН САЙТ ЗА СПЕЦИФИКАЦИИ, НОВИНИ И РЕВЮТА НА ТЕЛЕФОНИ.

Месечни статистики:
+ 19 милиона посещения
+ 43 милиона разгледани страници
+ 8 милиона гледания на клипове

Защо да работиш в PhoneArena?

+ Дългосрочна работа в развиваща се модерна компания на световно ниво. Съществуваме над 10 години, но развитието ни не спира!
+ Млад екип от професионалисти с желание за развитие - ако и ти искаш да правиш нещо смислено, вместо просто да минава времето, при нас има място!
+ Хубав офис в бизнес сграда - разполагаме с етаж от сградата (450 квадратни метра), с отделни стаи за офиси на различните екипи, фото/видео студия, конферентна зала, място за отдих. Уютната ни стая за хранене е заредена от фирмата с качествено кафе, чайове, сокове, сладки и солени снаксове, за да може да се презаредите с енергия по всяко време.
+ Много добро заплащане, бонуси при добри постижения.
+ Допълнителен социален пакет - застраховка живот, допълнителна медицинска застраховка, нарастващ със стажа отпуск и други.