x PhoneArena is hiring! Reviewer in the USA
  • Options
    Close






Experiencing bugs with Android 4.3? You are not alone, here’s a list of some issues

0. phoneArena 02 Aug 2013, 18:01 posted on

What would software be without a couple bugs here or there? In this case, some Bluetooth issues and user experience...

This is a discussion for a news. To read the whole news, click here

posted on 02 Aug 2013, 18:01 25

1. Joshing4fun (Posts: 1237; Member since: 13 Aug 2010)


Running 4.3 on my N4 and its working flawlessly.

posted on 02 Aug 2013, 18:06 17

2. darkkjedii (Posts: 22152; Member since: 05 Feb 2011)


There's more people running it than just you dude.

posted on 02 Aug 2013, 18:32 46

6. marbovo (Posts: 658; Member since: 16 May 2013)


Use your brain, he is just telling that his phone is ok after update

posted on 02 Aug 2013, 18:55 13

17. PapaSmurf (Posts: 10457; Member since: 14 May 2012)


Hey, no need to attack jedii for stating something that's true.

posted on 02 Aug 2013, 20:40 18

33. aditya.k (Posts: 495; Member since: 10 Mar 2013)


Hey, no need to attack marbovo for stating something that's true.

posted on 02 Aug 2013, 20:43 5

35. PapaSmurf (Posts: 10457; Member since: 14 May 2012)


Too bad I wasn't attacking him. Go away.

posted on 03 Aug 2013, 09:53 2

52. Blake (Posts: 4; Member since: 01 Aug 2013)


Hey, no need to attack aditya.k for stating something that's true.Too bad you were attacking him.

posted on 03 Aug 2013, 07:54

50. darkkjedii (Posts: 22152; Member since: 05 Feb 2011)


Smurf, I guess he couldn't see that I wasn't attacking Joshing. I was merely stating, it's early for the rollout. Any new launch is gonna have issues, that's why they have updates, and patches. +1 bro

posted on 02 Aug 2013, 18:36 3

9. androidfanboy (Posts: 162; Member since: 24 Jun 2013)


You got owned haha

posted on 02 Aug 2013, 22:12 11

41. Joshing4fun (Posts: 1237; Member since: 13 Aug 2010)


At the end of the article it says to state if you are experiencing these issues. I stated that I was not having issues. Sorry if I upset you. I hope you have a super wonderful day.

posted on 03 Aug 2013, 15:18

64. networkdood (Posts: 6330; Member since: 31 Mar 2010)


The thing is jedi is that your comment added no value to this article, and we all know that you always tell us you own both devices. Somehow, I really do not believe that, however, compared to my and taco, you are mostly not all that bad of a poster.

posted on 02 Aug 2013, 19:39 2

26. Googler (Posts: 813; Member since: 10 Jun 2013)


Ditto. Haven't really noticed anything drastically different at this point, good or bad. Waiting for my Chromecast, will have to see how Netflix performs after that.

posted on 02 Aug 2013, 19:52 11

30. akki20892 (Posts: 3901; Member since: 04 Feb 2013)


if u guys have bug, then call ORKIN pest control now, kill bug in minute.
Or
go to store and buy bug spray

posted on 02 Aug 2013, 21:27 8

38. lifebeyondearth (Posts: 25; Member since: 03 Oct 2012)


Can u get anymore lame?

posted on 02 Aug 2013, 21:37 9

39. xperiaDROID (banned) (Posts: 5629; Member since: 08 Mar 2013)


And that's why humanity has no sense of humor these days, they can't even smile on a joke and calling people lame.

Come on dude, smile more!

posted on 03 Aug 2013, 10:32 2

53. akki20892 (Posts: 3901; Member since: 04 Feb 2013)


Well said dude. I know u r right

posted on 03 Aug 2013, 11:47

57. PapaSmurf (Posts: 10457; Member since: 14 May 2012)


It wasn't funny at all...

posted on 03 Aug 2013, 15:03 3

59. akki20892 (Posts: 3901; Member since: 04 Feb 2013)


because u can't make joke.

LOL
http://31.media.tumblr.com/tumblr_lvcwa1O37n1qmjd99o1_500.gif

posted on 03 Aug 2013, 11:45

55. JunitoNH (Posts: 1898; Member since: 15 Feb 2012)


Yeah dude, in contrast my butter is gone. Guess back to project lard with 4.3

posted on 03 Aug 2013, 15:41 1

66. neoprimal (Posts: 3; Member since: 03 Aug 2013)


Do you have a way to test Wifi 5Ghz J?

My N4 works fine as well (I haven't chanced using Netflix yet), however I definitely have a problem with Wifi 5Ghz where I barely get 5Mbps on a 50Mbps connection. If I switch to 2.4Ghz, i get the regular speed and connection.

The signal is very strong, there's just little to no throughput. I can barely download apps, etc.

Let me know if you can please and thanks.

posted on 02 Aug 2013, 18:24 2

3. gustavo4 (Posts: 4; Member since: 08 Aug 2012)


My nexus 4 took about a week to get the update....after I finally got it when the phone went to install the update ..the screen said error...and it got stuck on the boot up page....called google and apparently they weren't aware of the problem,so I had to wait for their specialist to figure out what happened...at least in getting a new one (not refurbished!) I never had any problem with my N4

posted on 02 Aug 2013, 18:31 1

5. Shatter (Posts: 2036; Member since: 29 May 2013)


Nice.

posted on 02 Aug 2013, 18:33

7. marbovo (Posts: 658; Member since: 16 May 2013)


are you from USA?

posted on 03 Aug 2013, 15:32

65. Tsoliades (Posts: 228; Member since: 22 Dec 2012)


You've modified the system files in some way. Same thing happened to me, I uninstalled Busybox, my AdAway hosts files, and restored my original soft keys and my Nexus 7 updated normally.

posted on 02 Aug 2013, 18:30 1

4. Dingy_cellar_dweller (Posts: 256; Member since: 16 Mar 2013)


Mine runs well, the only glitch I've found is at start up it still shows the Nexus color X instead of the 4 circles.

posted on 02 Aug 2013, 18:37

10. PapaSmurf (Posts: 10457; Member since: 14 May 2012)


My N7 still displays the X too. I don't mind it though.

posted on 02 Aug 2013, 18:53 1

15. MirOsamahAli (Posts: 25; Member since: 30 Apr 2013)


Why? What is it supposed to display after the update? :S

posted on 02 Aug 2013, 19:28

25. Dingy_cellar_dweller (Posts: 256; Member since: 16 Mar 2013)


Android 4.3 is meant to display a X made up of circles instead of line's and animate like the lines with color and movement.

Make no difference now to me but I was a little disappointed the first time it wasn't there.

posted on 02 Aug 2013, 20:25 3

32. cretinick (Posts: 148; Member since: 25 Jan 2011)


I think the new boot animation is only for the Google Edition Phones (S4 and One) which are not Nexus. The X is exclusive for Nexus devices. That's why they created a diferent boot animation. Thats my guess.

Mine continues with the old animation.

posted on 02 Aug 2013, 21:44 1

40. Berzerk000 (Posts: 4275; Member since: 26 Jun 2011)


You mean like the animation of the Google Play Edition Galaxy S4 and One? Those are special animations for Play Edition devices, Nexus devices will still have the traditional X.

Want to comment? Please login or register.

Latest stories