x PhoneArena is looking for new authors! To view all available positions, click here.
  • Home
  • Jobs
  • Автор във Варна

Автор във Варна

Ако владееш перфектен анлийски, ние ти даваме възможността да станеш част от екипа на водещ международен сайт за информация за мобилни телефони - PhoneArena.com.

Поради разширяване на екипа във Варна, търсим нови колеги, които ще се занимават с разглеждането на последните мобилни телефони и софтуерни приложения и писането на статии (news, reviews, articles) за тях.

Изисквания:

+ Fluent in English (written and spoken)
+ Умението добре да анализираш, интерпретираш и предаваш информация
+ Технологична култура и желание за развитие в тази област

Какво предлагаме:

+ Дългосрочна работа;
+ Изцяло млад екип в хубав и просторен офис (зареден с напитки и сладки);
+ Възможност първи да се докосваш до последните технологии;
+ Стартова заплата в диапазона около 1000 лева/месец (нето), бонуси при добри постижения.
+ Допълнителен социален пакет (застраховка живот, допълнителна медицинска застраховка, нарастващ със стажа отпуск и други).

За да кандидатстваш, моля прати емайл на phonearenajobs@gmail.com съдържащ:

1. Писмо на английски, обясняващо какви са интересите и познанията ти в областа на технологиите - какви потребителски устройства притежаваш и/или искаш да притежаваш
2. CV
3. Превод на следния текст, прикачен като файл към кандидатурата:

Ходи ви се на излет в края на седмицата? Обичате да изследвате странни и непознати места, включително тъмни и влажни пещери, тайнствени дъждовни гори и забравени от Бога руини? Е, ако си падате по този тип приключения, значи Samsung B2700 е това, което ви трябва – ударо-, прахо- и водоустойчив телефон с достатъчно добри възможности, така че да не губите връзка с цивилизацията по време на приключението си в далечните непознати земи.

Цялото устройство е гумирано, така че случайните изтървания вече няма да са проблем. Тялото е сравнително тежко, а лявата и дясната му страни са оформени по интересен начин, придаващ му леко военен вид. Ако го носите в джоба си, присъствието му няма да е съвсем незабележимо, но като цяло размерите му не са нещо фрапантно.

Реагирахме малко странно на твърдия калъф, защото той е нестандартен и телефонът може да се вади и от двата края. От друга страна, той ще предпазва екрана по-добре, отколкото например велурен. Наличната 8-гигабайтова карта е добре дошла, защото ще ви спести ходенето до магазина. Най-интересна обаче ни се стори връзката за ръка. Тя е еластична и на нея е закачено парче пластмаса, което много прилича на перце за китара. Всъщност то може да се ползва като стайлъс, ако например ви се налага да свършите нещо набързо и не ви се вади истинския.

КАНДИДАТУРИ БЕЗ ГОРЕ-ОПИСАНИТЕ 3 НЕЩА (писмо, CV, превод) НЯМА ДА БЪДАТ РАЗГЛЕЖДАНИ!

Благодарим много на всеки кандидатствал, но поради големия брой, ще отговорим само на тези, които счетем за подходящи.

За компанията:

Основана в САЩ през 2000 година, Тайтън Гейт е технологична компания, собственик на интернет сайтове. Ние създаваме, развиваме и поддържаме проектите си. Тъй като те са международни, екипът ни има представители в целия свят, но главният ни офис е във Варна.

ОСНОВНИЯТ НИ ПРОЕКТ Е ВОДЕЩ ГЛОБАЛЕН САЙТ ЗА СПЕЦИФИКАЦИИ, НОВИНИ И РЕВЮТА НА ТЕЛЕФОНИ.

Месечни статистики:
+ 19 милиона посещения
+ 43 милиона разгледани страници
+ 8 милиона гледания на клипове

Защо да работиш в PhoneArena?

+ Дългосрочна работа в развиваща се модерна компания на световно ниво. Съществуваме над 10 години, но развитието ни не спира!
+ Млад екип от професионалисти с желание за развитие - ако и ти искаш да правиш нещо смислено, вместо просто да минава времето, при нас има място!
+ Хубав офис в бизнес сграда - разполагаме с етаж от сградата (450 квадратни метра), с отделни стаи за офиси на различните екипи, фото/видео студия, конферентна зала, място за отдих. Уютната ни стая за хранене е заредена от фирмата с качествено кафе, чайове, сокове, сладки и солени снаксове, за да може да се презаредите с енергия по всяко време.
+ Много добро заплащане, бонуси при добри постижения.
+ Допълнителен социален пакет - застраховка живот, допълнителна медицинска застраховка, нарастващ със стажа отпуск и други.